Ge villan ny Face!

Vi börjar i badrummet som är det viktigaste i mitt tycke! Om ni undrar varför just badrummet så har jag ingen bättre förklaring än att, jag tillbringar mer tid i mitt badrum än på något annat rum i mitt hus! Är ni nöjda nu? Ju, jag måste tillägga att jag har till och med ett litet bibliotek anordnad där inne! Jag tänkte det är bäst så! Jag ligger i mitt fristående badkar och dricker ett glas rött vin, puffar på min havanna cigarr och tittar på min storbilds tv! Jag vet, det låter som en scen från den där 80-tals filmen ”scarface” med bland annat Al Pacino i huvudrollen! Men vad i hela friden, man måste unna sig ett och annat gott också, eller hur? Nog om det, jag ville egentligen berätta om själva renoveringen eller som man säger över där, en ”Facelift”! Alltså badrumsmöbler bör jag säga är av stor vikt! Man måste ha bra kvalité för annars är man ute och cyklar! Ta till exempel badrumsskåp eller varför inte högskåp som måste tåla ganska mycket, jag menar fukt och sånt! Innan jag tar upp andra typer av badrumsmöbler så måste det nämnas att, man börjar alltid med kakel och klinker! Det är viktigt med både kakel och klinker då valet av badrumsmöbler beror helt och hållet på kakel och klinkers utseende! Jag pratar förståss om färgen och formen på både kakel och klinker! Sedan så kan man börja välja handfat, badkar, wc stolar och resten av tillbehören! Glöm inte att med badkar så menar jag fristående badkar, vilka förutom att vara vackra är mycket mer praktiska än vanliga badkar! Och så kommer vi till blandare, takdusch, speglar, handdukstorkar och andra accessoarer! Ju, innan jag glömmer som vanligt så tar vi och nämner golvvärme! Att ha golvvärme är ett måste när man bor i kallare klimat! Och så är det mysigt om inte annat! Förutom handdukstorkar så ska man ta hänsyn till andra accessoarer, för det är dem som ger en extra piff på det hela! Till sist så ska jag berätta för er att, jag anser Arredo kan hjälpa vem som helst att få ett badrum av den bästa kvalitén till det bästa priset! Så ta och titta på deras hemsida för att skaffa dig en bra bild och bli inspirerad! ”Good Luck”! 😉

 

MANHATTAN BORSTHÅLLAREMANHATTAN DUBBELKROKMANHATTAN PAPPERSHÅLLAREMANHATTAN MUGGHÅLLAREAPOLLO  BADKAR