Persiennproblem i villaidyllen

Det här är ett lite trist sätt att börja en ny blogg på, men jag måste bara få det ur mig. Jag och min fästmö har just köpt en ny villa i ett jättefint område och allt är kanon. Vi fick göra lite små renoveringar innan vi flyttade in, men det är ett äldre hus och det var vi beredda på, men så i går när jag trodde allt var klart skulle jag fälla ner persiennerna i vardagsrummet för att få riktigt mörkt när jag skulle testa vår hemmabio-anläggning.

Helt plötsligt stod jag där med den där ”persiennvinklaren” i handen och bara ett stort trassel av persienner mellan glasen i fönstret. Varför tänker man aldrig på att kolla så att persiennerna funkar när man köper nytt? Visst, det är inte så dyrt i sammanhanget att köpa nya, men här tror man att man är färdig att bo och så märker man det här.

Jag antar i och för sig att vi aldrig kommer bli helt färdiga, fästmön tycker ju om att förändra och göra om hela tiden 🙂

Jaja, finns det någon som har ett tips på bra och prisvärda fasadpersienner i göteborgsområdet? Och balkongmarkiser när vi ändå håller på?

Alltså markiser göteborg. Vad borde man betala för sånt egentligen? Vad är ett rimligt pris liksom?