Verktygslåda

Jag satt med fästmön och tittade på det där programmet Arga Snickaren förra veckan. Ni vet hur han alltid säger att om några verktyg ligger på golvet så kastar han ut dem? Så har vi det här hela tiden.

I söndags kom grannen förbi och undrade om han kunde få låna lite verktyg till att sätta upp Fönstermarkiser. Tydligen så hade han också haft verktygen utspridda lite över hela huset och nu orkade han inte leta längre. Vi gick ner i min verkstad och väl där insåg vi att vi skulle få lite problem med verktygen.

Förutom det vanliga stöket låg de gamla persiennerna som jag plockat ut ur fönsterna utspridda över hela rummet och någonstans under allt låg mina verktyg. Till slut lyckades vi genom att kombinera hans och mina verktyg få ihop tillräckligt för att kunna montera markiserna så han fick det solskydd göteborg han var ute efter.

Vi spenderade ett par timmar på eftermiddagen där, under hans nya markiser med infravärmen på och varsin värmande kopp kaffe, men beslutade oss sedan för att vänta till våren med nästa besök under markiserna. Tills dess skulle han samla ihop alla sina verktyg också så han kunde få upp balkongmarkiser också.